- 2 kevätsipulia
- 400 g seitä tai muuta pakastekalaa paloina
- 2 paahtoleipää / täysjyväkorppujauhoja
- 2 munaa
- 1 1/2 dl maitoa
- tilliä
- ruohosipulia
- 1 tl yrttisuolaa
- pippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää vielä kohmeiset kalapalat kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 5.
3. Lisää paahtoleivät.
Aseta aika 10 s / nopeus 4.
4. Mittaa loput aineet.
Aseta aika 30 s / sulje kansi/ tähkä.
5. Pyörittele paloiksi tai taputtele pihveiksi.
Paista uunissa n. 30 min / 200 asteessa tai paista pannulla kauniin ruskeiksi.
Kalapihvien kaveriksi sopii esim. perunaporkkanamuhennos, pinaattirisotto
ja sinappitillikastike.
Peruna-porkkanamuhennos
- 1000 g jauhoisia perunoita paloina (osan voit korvata esim kolmella isolla porkkanalla)
- 280 g vettä
- 1 tl suolaa
- 30 g voita
- muskottipähkinää
- 100- 120 g maitoa
2. Lisää perunan palat, vesi ja suola kulhoon.
Aseta aika n. 25 min /100 astetta / nopeus 1.
3. Lisää loppuvaiheessa voi, maito ja muskottipähkinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti