- 200 g tiramisukeksejä
- 500 g mansikoita
- 50 g sokeria
- 4 rkl appelsiinilikööriä tai appelsiinimehua
- 1/2 sitruunan mehu
- 100 g Mascarponea
- 150 g rahkaa
- 120 g jugurttia
- 100 g vatkattua kermaa
2. Aseta perhosvatkain, nopeus 3.
Aika on riippuvainen mm. kerman määrästä, rasvapitoisuudesta.
3. Siivuta puolet mansikoista ja laita sivuun odottamaan.
4. Mittaa kulhoon puolet sokerista, appelsiinilikööri, sitruunanmehu ja loput mansikoista.
Aseta aika 30 s /nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
5. Mittaa kulhoon Mascarpone, loput sokerit, jugurtti.
Aseta aika 20 s /nopeus 5.
6. Yhdistä lopuksi kermavaahto Mascarponeseokseen lastaa apuna käyttäen.
7. Levitä vuuan pohjalle ensin tiramisukeksit, mansikkasose ja kermaseos.
8. Lisää viimeiseksi kerrokseksi keksit ja koristele siivutetuilla mansikoilla.

 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti