keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sienipasta

neljälle
  • 60 g emmental-juustoa palana
  • 1 iso kevätsipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 porkkanaa paloina
  • 8 herkkusientä viipaleina
  • 15 g öljyä
  • 500 g vettä
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 150 g kaura- tai ruokakermaa
  • 2 ripausta muskottipähkinää
  • 300 g nauhapastaa
  • ruohosipulia
1. Mittaa juusto kulhoon.  
    Aseta aika 4 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan odottamaan.
2. Lisää sipuli ja valkosipuli kulhoon.  
    Aseta aika  4 s / nopeus 8.
3. Lisää porkkanan palat.
    Aseta aika 2 s / nopeus 4.
4. Lisää öljy.  
    Aseta aika 2 min / Varoma /nopeus 2.
5. Lisää vesi, kerma ja kasvisliemijauhe.  
    Aseta aika 5 min / 100 astetta /  nopeus 1.
6. Lisää nauhapasta ja sieniviipaleet kulhoon. 
   Aseta aika 6 min / 100 astetta /suunnan vaihto /nopeus 1. 
7. Tarkista nauhapastan kypsyys. Lisää tarvittaessa aikaa, varo keittämästä liikaa.
8. Yhdistä juusto pastaan ja mausta muskottipähkinällä.
9. Ripottele päälle ruohosipulia ja halutessasi parmesan- juustolastuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti