- 60 g emmental-juustoa palana
- 1 iso kevätsipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 porkkanaa paloina
- 8 herkkusientä viipaleina
- 15 g öljyä
- 500 g vettä
- 1 tl kasvisliemijauhetta
- 150 g kaura- tai ruokakermaa
- 2 ripausta muskottipähkinää
- 300 g nauhapastaa
- ruohosipulia
Aseta aika 4 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan odottamaan.
2. Lisää sipuli ja valkosipuli kulhoon.
Aseta aika 4 s / nopeus 8.
3. Lisää porkkanan palat.
Aseta aika 2 s / nopeus 4.
4. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma /nopeus 2.
5. Lisää vesi, kerma ja kasvisliemijauhe.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
6. Lisää nauhapasta ja sieniviipaleet kulhoon.
Aseta aika 6 min / 100 astetta /suunnan vaihto /nopeus 1.
7. Tarkista nauhapastan kypsyys. Lisää tarvittaessa aikaa, varo keittämästä liikaa.
8. Yhdistä juusto pastaan ja mausta muskottipähkinällä.
9. Ripottele päälle ruohosipulia ja halutessasi parmesan- juustolastuja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti