- 100 g parmesan- tai emmental-juustoa paloina
- 150 g sipulia puolikkaina
- 2 valkosipulin kynttä
- 35 g oliiviöljyä
- 250 g risotto- riisiä
- 800 g kuumaa kasvislientä
- 400 g jauhelihaa
- 250 g herne- maissi- paprikasekoitus
Aseta aika 10 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / nopeus 1.
4. Lisää riisi.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää kasvisliemi kulhoon.
6. Murusta jauheliha Varoman alempaan ja lisää vihannekset ylempään koriin.
7. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
Aseta aika 22 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
8. Yhdistä jauheliha ja vihannekset risottoon lastaa apuna käyttäen.
Aseta aika 5-7 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
9. Sekoita joukkoon juustoraaste.
Tiesitkö?
Risoton onnistumisen kannalta on tärkeää, että käytät arborio risotto- riisiä.

 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti