keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jauheliharisotto



  • 100 g parmesan- tai emmental-juustoa paloina
  • 150 g sipulia puolikkaina
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 35 g oliiviöljyä
  • 250 g risotto- riisiä
  • 800 g kuumaa kasvislientä
  • 400 g jauhelihaa
  • 250 g herne- maissi- paprikasekoitus
1. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / 100 astetta / nopeus 1.
4. Lisää riisi.
    Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää kasvisliemi kulhoon.
6. Murusta jauheliha Varoman alempaan ja lisää vihannekset ylempään koriin.
7. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
    Aseta aika 22 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
8. Yhdistä jauheliha ja vihannekset risottoon lastaa apuna käyttäen.
    Aseta aika 5-7 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
9. Sekoita joukkoon juustoraaste.

Tiesitkö?
Risoton onnistumisen kannalta on tärkeää, että käytät arborio risotto- riisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti