4- 5 annosta
- 1500 g vettä
- suolaa
- 300 g täysjyväpastaa*
- 1 parsakaali nuppuina
- 1 punasipuli puolikkaina
- 2 valkosipulinkynttä
- 1/2 tl kuivattua chilliä
- 2 tl currya
- 10 g öljyä
- 250 g kaurapohjaista-/ soija- / kookoskermaa
- 2 tl agaven siirappia/ hunajaa
- 2 rkl sitruunan mehua
- 150 g kypsiä kikherneitä
- 1/2 dl hienonnettua basilikaa
1. Lisää vesi ja suola kulhoon.
    Aseta aika 6 min / Varoma/ nopeus 1.
2. Pilko ja lisää parsakaalin nuput Varoman koriin.
3. Lisää pasta kulhoon.
    Aseta Varoman kori kulhon päälle.
    Aseta aika kts. aika pastapussin kyljestä/ Varoma/ 
suunnan vaihto / sekoita.
suunnan vaihto / sekoita.
    Tarkista kypsyys ja jatka tarvittaessa aikaa.
4. Yhdistä pasta ja parsakaali tarjoiluastiaan. Pidä lämpimänä.
5. Lisää kulhoon sipulin puolikkaat, valkosipulinkynnet, chili, curry ja öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
6. Lisää kaikki muut paitsi basilikasilppu.
    Aseta aika 4 min / 100 astetta/ suunnan vaihto/ sekoita.
7. Sekoita kastike pastaparsakaalin päälle.
8. Mausta basilikalla.
* Mikäli haluat tehdä vegaaniruuan, käytä kanamunatonta pastaa.
Alkuperäinen ohje ruokala.net

 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti