3 annosta
- 60 g emmentaljuustoa paloina
- 1 sipuli puolikkaina
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 g öljyä
- 450 g vettä
- 100 g kermaa*
- 100 g maitoa
- 1 kasvisliemikuutio
- pari ripausta muskottipähkinää
- 300 g pastaa esim. rusetti-, kierre-, farfallepastaa
- 200 g pakasteherneitä
1. Lisää juuston palat kulhoon.
Aseta aika 4 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynsi kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 2.
4. Lisää vesi, kerma, maito, kasvisliemikuutio ja muskottipähkinä.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
5. Lisää pasta.
Aseta aika kts. keittoaika pakkauksen kyljestä/ 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
6. Lisää herneet.
Aseta aika 3 min / 70 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
7. Lisää juustoraaste ja sekoita.
* Voit korvata kerman maidolla tai kerman ja maidon kokonaan kaurakermalla.
Vinkki
Voit käyttää herneiden sijaan myös keittokinkkukuutioita tai pinaattia. Lisää pinaatti kiehumaan pastan kanssa yhtä aikaa.
Alkuperäinen ohje Thermomix Das Kochbuch.
Alkuperäinen ohje Thermomix Das Kochbuch.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti