keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Remoulade- kastike

  • 1 kananmuna
  • 25 g sitruunamehua
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 200 g esim. rypsiöljyä
  • persiljaa
  • 1 tl kapriksia
  • 2 rkl créme fraíche
  • 30 g sipulia 
  • 100 g mauste- tai suolakurkkuja
1. Lisää kananmuna, sitruunanmehu, suola ja pippuri kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 3.
2. Aseta nopeus 3.5
    Kaada koneen käydessä kannen aukosta öljy tasaisena nauhana kulhoon.
3. Lisää loput aineet kulhoon.
    Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.

Remoulade on lasten suurta herkkua kun tarjoilet kalapuikkojen kaverina.
Aikuisten makuhermoa varmasti hivelee täytetyissä voileivissä
kts.paahtopaistilla täytetyt patongit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti