- 400 g vettä
- n. 500 g kukkakaalin kukintoja
- 150 g gouda- tai emmentaljuustoa paloina
- 2 munaa
- 1/2 tomaattia
- 50 g mannaryynejä
- 50 g creme fraiche
- 2 rkl tuoreita yrttejä esim. persilja, ruohosipuli, kirveli
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
- 60 - 80 g korppujauhoja
- voita
1. Lisää vesi kulhoon ja kukkakaalin kukinnot lävikköön.
Aseta lävikkö kulhon sisään.
Aseta aika 10 min / Varoma / nopeus 1.
2. Siirrä höyrytetyt kukkakaalit sivuun ja tyhjennä kulho.
3. Lisää loput aineet ja höyrytetyt kukkakaalit takaisin kulhoon.
Aseta aika 10- 15 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
Mikäli massa on liian löysää, lisää korppujauhoja.
5. Leivo 12 litteää pihviä.
6. Paista pannulla kauniin ruskeiksi.
Pihvit maistuvat joko lämpiminä tai kylminä esim. pastasalaatin kanssa.
Alkuperäinen ohje Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten- kirjasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti