tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kukkakaalipihvit

12- 16 pihviä

  • 400 g vettä
  • n. 500 g kukkakaalin kukintoja
  • 150 g gouda- tai emmentaljuustoa paloina
  • 2 munaa
  • 1/2 tomaattia
  • 50 g mannaryynejä
  • 50 g creme fraiche
  • 2 rkl tuoreita yrttejä esim. persilja, ruohosipuli, kirveli
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 60 - 80 g korppujauhoja
Paistamiseen:
  • voita

1. Lisää vesi kulhoon ja kukkakaalin kukinnot lävikköön.
    Aseta lävikkö kulhon sisään.
    Aseta aika 10 min / Varoma / nopeus 1.
2. Siirrä höyrytetyt kukkakaalit sivuun ja tyhjennä kulho.
3. Lisää loput aineet ja höyrytetyt kukkakaalit takaisin kulhoon.
    Aseta aika 10- 15 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
    Mikäli massa on liian löysää, lisää korppujauhoja.
5. Leivo 12 litteää pihviä.
6. Paista pannulla kauniin ruskeiksi.

Pihvit maistuvat joko lämpiminä tai kylminä esim. pastasalaatin kanssa.


Alkuperäinen ohje Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten- kirjasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti