5 annosta
- 1 sipuli puolikkaina
- 400 g porkkanaa paloina
- 20 g öljyä
- 100 g purjoa renkaina
- 3 tl currya
- 500 g pakasteseitä paloina (2x3 cm)
- 100 g vettä
- 400 g kookosmaitoa
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
1. Lisää sipulin puolikkaat ja porkkanan palat kulhoon.
Aseta aika 4 s / nopeus 5.
2. Laske massa alas kulhon reunoilta.
3. Lisää öljy, purjo ja curry.
Aseta aika 3 min / Varoma/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Lisää vesi, kookosmaito, suola ja pippuri.
Aseta aika 10 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää kalapalat.
Aseta aika 6 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
6. Tarjoile kokonaisilla kardemumman siemenillä maustetun
basmatiriisin kanssa.
Ihanaa!!
Vinkki
Mikäli teet esim. puolitoistakertaisen määrän, lisää kalapalat Varoman koriin ja jatka kohdasta 4.
Aseta aika 15 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1. Sekoita lastalla kiehumisen aikana muutaman kerran. Yhdistä lopuksi kastike ja kalanpalat.
basmatiriisin kanssa.
Ihanaa!!
Vinkki
Mikäli teet esim. puolitoistakertaisen määrän, lisää kalapalat Varoman koriin ja jatka kohdasta 4.
Aseta aika 15 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1. Sekoita lastalla kiehumisen aikana muutaman kerran. Yhdistä lopuksi kastike ja kalanpalat.
Alkuperäinen ohje Finessen Rezeptheft 1/2014.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti