- 50 g manteleita
- 1 punasipuli puolikkaina
- 1 valkosipulin kynsi
- 20 g oliiviöljyä
- 200 g kvinoaa
- 500 g vettä
- suolaa
- 80 g pakastepinattia
- mustapippuria myllystä
- rusinoita
1. Lisää kulhoon mantelit.
Aseta aika 5 s / nopeus 6. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää punasipulin puolikkaat ja valkosipulin kynsi kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää oliiviöljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Punnitse kvinoa kulhon päällä esim. siivilässä ja
huuhtele kuumalla vedellä.
huuhtele kuumalla vedellä.
5. Lisää pesty kvinoa kulhoon.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
6. Lisää vesi ja suola.
Aseta aika 20 min* / 100 astetta / nopeus 1.
7. Lisää pinaatti.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
8. Mausta mustapippurilla.
9. Anna tekeytyä viitisen minuuttia.
7. Lisää pinaatti.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 1.
8. Mausta mustapippurilla.
9. Anna tekeytyä viitisen minuuttia.
10. Lisää päälle hienonnetut mantelit.
11. Herkuttele rusinoiden kanssa.
* Tarkista keittoaika kvinoapaketin kyljestä.
Alkuperäistä ohjetta Vegan for fun von Attila Hildmann- kirjasta mukaillen.
Tiesitkö, että
kvinoaa kasvatetaan myös Suomessa?
Ja että kvinoa on terveellisempää kuin täysjyväriisi? Kvinoassa on antioksidantteja, jotka ehkäisevät kolesterolin kertymistä valtimoiden seinämiin ja siten verisuonten ahtautumista.
Kvinoaa voi keittää riisin tapaan ja sekoittaa salaattiin tai muihin kasviksiin.
VAROITUS! Tämä ruoka koukuttaa todella helposti!
11. Herkuttele rusinoiden kanssa.
* Tarkista keittoaika kvinoapaketin kyljestä.
Alkuperäistä ohjetta Vegan for fun von Attila Hildmann- kirjasta mukaillen.
Tiesitkö, että
kvinoaa kasvatetaan myös Suomessa?
Ja että kvinoa on terveellisempää kuin täysjyväriisi? Kvinoassa on antioksidantteja, jotka ehkäisevät kolesterolin kertymistä valtimoiden seinämiin ja siten verisuonten ahtautumista.
Kvinoaa voi keittää riisin tapaan ja sekoittaa salaattiin tai muihin kasviksiin.
VAROITUS! Tämä ruoka koukuttaa todella helposti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti