- 3 kesäkurpitsaa viipaleina
- 140 g punasipulia puolikkaina
- 1-2 valkosipulin kynttä
- chiliä
- 10 g öljyä
- 1000 g hokkaido- kurpitsaa
- 200 g paseerattua tomaattia
- 50 g tomaatti- chilikastiketta
- kasvisliemijauhetta
- 1-2 rkl yrttejä* esim. persilja, basilika, timjami, rosmariini...
- 1 prk kidney- papuja
Tarjoiluun:
- keitettyä riisiä
- chili-paprikakastiketta/ chiliketsuppia
1. Suikaloi kesäkurpitsat juustohöylällä pituussuuntaan.
2. Lisää punasipulin puolikkaat, valkosipulin kynnet ja chili kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää kurpitsan palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
5. Lisää muut aineet paitsi kidney- pavut.
Aseta aika 5 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
6. Levitä 1/3 kurpitsasilppua uunivuuan pohjalle.
7. Levitä päälle kesäkurpitsaviipaleita.
8. Tee kerroksia.
9. Levitä kidney- pavut viimeiseksi uunivuuan päälle.
10. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min.
11. Herkuttele riisin ja chilikastikkeen kanssa.
11. Herkuttele riisin ja chilikastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti