1,8 l kakkuvuoka
- 250 g kivettömiä taateleita
- 230 g glögiä
- 75 g sokeria
- 200 g voita paloina
- 220 g vehnäjauhoja
- 2 munaa
- 90 g maitoa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl soodaa
- (1 tl leivinjauhetta)
1. Lisää taatelit ja glögi kulhoon.
Aseta aika 12 min / 100 astetta / nopeus 2.
Aseta aika 20 s / nopeus 8. Laske massa alas reunoilta.
2. Lisää loput aineet.
Aseta aika 40 s / nopeus 5.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoitettuun kakkuvuokaan ( 1.8 l)
4. Paista uunissa 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. tunti.
Alkuperäinen ohje Valio.fi
Teksti Valion sivulta:
Taatelikakku on maistuva valinta kahvin kaveriksi. Kahvikakun makua voi muuntaa valitsemalla glögin, mehun tai kahvin. Glögillä maustettuna kakku on mainio vieminen joululahjaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti