- 450 g punajuurta reiluina paloina
 - 180 g porkkanaa reiluina paloina
 - 250 g valkokaalia paloina
 - 90 g punasipuli puolikkaina
 - 10 g öljyä
 - 900 g vettä
 - 1-2 tl kasvisliemijauhetta
 - 1 tl timjamia
 - 1/2 tl rosmariinia
 - 1/2 tl mustapippuria
 - 1 rkl punaviinietikkaa
 
1. Kuori juurekset.
2. Lisää punajuuripalat kulhoon.
2. Lisää punajuuripalat kulhoon.
    Aseta aika 5-7 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
3. Lisää porkkanan palat kulhoon.
    Aseta aika 4 s / nopeus 5. Kaada punajuurisilpun sekaan.
4. Lisää kaalin palat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 4, lastaa apuna käyttäen.
    Kaada punajuuri-porkkanasilpun sekaan.
5. Lisää punasipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
6. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
7. Lisää kulhoon juuressilppu, vesi, kasvisliemijauhe ja mausteet.
    Aseta aika 12 min / Varoma/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
    Aseta aika 45 min / 100 astettta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
8. Tarkista maku ja kypsyys, lisää tarvittaessa aikaa.
Herkuttele ruisleivän kanssa!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti