neljälle
- 100 g sipulia puolikkaina
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 10 g öljyä
- 150 g vihreitä tai ruskeita linssejä
- 100 g tattaria
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 20 g soijakastiketta
- 1 tl timjamia
- 1- 2 tl kasvisliemijauhetta
- 700 g vettä
- 250 g tuoreita herkkusieniä
- 400 g pakasteruusukaalia
- 200 g pakasteherneitä
- mustapippuria
1. Lisää sipuli ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää pestyt linssit, tattarit, balsamiviinietikka, soijakastike, timjami ja kasvisliemijauhe.
Aseta aika 10 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
4. Lisää vesi.
Aseta aika 15 min / Varoma/ suunnan vaihto/ sekoita.
5. Pilko sillä välin herkkusienet ja puolita ruusukaalit.
Aseta vihannekset Varoman koriin yhdessä herneiden kanssa.
6. Lisää Varoman kori kulhon päälle, kun TM piippaa.
Aseta aika 15 min / Varoma/ suunnan vaihto/ sekoita.
7. Yhdistä kasvikset ja linssitattarit.
8. Mausta mustapippurilla ja tarkista suola.
Alkuperäistä ohjetta Vegaanin keittiössä mukaillen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti