10- 12 palaa
- 4 munaa
- 100- 120 g sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 80 g vehnäjauhoja
- 40 g perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- marmeladia
Koristeluun:
- kermavaahtoa, marjoja, hedelmiä...
1. Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Lisää munat ja sokerit kulhoon.
Aseta aika 6 min / 37 astetta / nopeus 4.
4. Lisää loput aineet.
Aseta aika 4 s / nopeus 3.
5. Poista perhosvatkain ja sekoita kevyesti lastalla.
6. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle.
Paista uunissa 200 asteessa n. 6-8 min.
7. Levitä leivinpaperi tai astiapyyhe työpöydälle.
Ripottele päälle sokeria.
8. Kumoa kypsä kääretorttupohja leivinpaperin päälle.
9. Levitä päälle marmeladia.
10. Kääri rullalle.
11. Leikkaa viipaleiksi ja koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti