maanantai 13. huhtikuuta 2015

Banaanikakku (gluteeniton)


  • 480 g tattaria*
  • 200 g intiaanisokeria
  • 3 tl vaniljaa
  • 2 tl soodaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 tl kanelia
  • 500 g kypsiä banaaneja paloina
  • 160 g makeuttamatonta omenahilloa
  • 120 g mantelijuomaa tai vastaavaa
  • (60 g rusinoita)
1. Lisää tattarit kulhoon.
   Aseta aika 10 s / nopeus 10. 
2. Lisää kuivat aineet.
   Aseta aika 10 s / nopeus 4.
3. Lisää loput aineet.
   Aseta aika 15 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
4. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan.
5. Paista uunissa 180 asteessa n. tunti.

*voit käyttää myös valmiita jauhoja, jatka kohdasta 2.

Omenahillo tekee kakusta uskomattoman mehukkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti