maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kalkkunasuikaleet parsakaalilla

kuudelle

  • 400 g kalkkunasuikaleita
  • 10 g sesamöljyä
  • 10 g soijakastiketta
  • 50 g cashew-pähkinöitä
  • 1 rkl sesaminsiemeniä
  • 6 kevätsipulia suikaleina
  • 300 g parsakaalia kukintoja
  • 300 g mungopavun ituja
  • 1000 g vettä
  • 250 g riisiä
sherrykastike:
  • 70 g sherryä
  • 60 g soijakastiketta
  • 3 rkl maissitärkkelystä
  • 300 g keitinlientä
  • (1 tl kanaliemijauhetta)
1. Sekoita sesamöljy, soijakastike, pähkinät ja sesaminsiemenet kalkkunasuikaleihin.
2. Aseta Varoma koriin.
3. Lisää lihojen päälle kevätsipulit, parsakaali ja idut.
4. Mittaa vesi kulhoon.
5. Lisää riisi lävikköön. Aseta Varoma kori päälle.
    Aseta aika 25 min / Varoma/ nopeus 1.

1. Pidä riisi ja liha lämpimänä. Valmista kastike.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Mittaa sherry, soijakastike ja maissitärkkelys kannuun.  
    Aseta aika 10 s / nopeus 3.
4. Lisää loput aineet.  
    Aseta aika 4 min / 100 astetta / nopeus 2.
5. Kaada kastike lihavihannesten sekaan.
6. Herkuttele riisin kanssa.

Kastike antaa todella hienon maun- ylläty!

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti