- 400 g kalkkunasuikaleita
- 10 g sesamöljyä
- 10 g soijakastiketta
- 50 g cashew-pähkinöitä
- 1 rkl sesaminsiemeniä
- 6 kevätsipulia suikaleina
- 300 g parsakaalia kukintoja
- 300 g mungopavun ituja
- 1000 g vettä
- 250 g riisiä
- 70 g sherryä
- 60 g soijakastiketta
- 3 rkl maissitärkkelystä
- 300 g keitinlientä
- (1 tl kanaliemijauhetta)
2. Aseta Varoma koriin.
3. Lisää lihojen päälle kevätsipulit, parsakaali ja idut.
4. Mittaa vesi kulhoon.
5. Lisää riisi lävikköön. Aseta Varoma kori päälle.
Aseta aika 25 min / Varoma/ nopeus 1.
1. Pidä riisi ja liha lämpimänä. Valmista kastike.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Mittaa sherry, soijakastike ja maissitärkkelys kannuun.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
4. Lisää loput aineet.
Aseta aika 4 min / 100 astetta / nopeus 2.
5. Kaada kastike lihavihannesten sekaan.
6. Herkuttele riisin kanssa.
Kastike antaa todella hienon maun- ylläty!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti