taikinapohja:
- 150 g voita
- 200 g vehnäjauhoja (osa täysjyväjauhoja)
- 1/2 tl suolaa
- 50 g vettä
- 1 1/2 kesäkurpitsaa paloina
- 1 purjo paloina
- 150 g pekonia paloina
- kukkakaalin kukintoja
- 3 dl kaurajuomaa tai maitoa
- 2 kananmunaa
- hyppysellinen yrttisuola
- 10 tuoretta basilikan lehteä
Aseta aika 1 min / sulje kansi / tähkä.
2. Taputtele taikina vuoan ( 30 cm halkaisijaltaan) pohjalle.
3. Ripottele pekonin palat pohjan päälle.
1. Lisää kesäkurpitsan ja purjon palat kulhoon.
Aseta aika 2-3 s / nopeus 5. Auta tarvittaessa lastalla.
2. Kaada pohjataikinan ja pekonin päälle.
3. Lisää kukkakaalin kukinnot päälle.
4. Lisää basilikan lehdet kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 8.
5. Lisää muut aineet kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
6. Kaada liemi vihannesten päälle ja
paista 180 asteessa n. 30- 40 min.
Tarjoa lisäksi esim. kukkakaalisalaattia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti