torstai 16. kesäkuuta 2011

Kesäkurpitsa- pekoni- Quiche

kuudelle

taikinapohja:
  • 150 g voita
  • 200 g vehnäjauhoja  (osa täysjyväjauhoja)
  • 1/2 tl suolaa
  • 50 g vettä
täyte:
  • 1 1/2 kesäkurpitsaa paloina
  • 1 purjo paloina
  • 150 g pekonia paloina
  • kukkakaalin kukintoja
liemi:
  • 3 dl kaurajuomaa tai maitoa
  • 2 kananmunaa
  • hyppysellinen yrttisuola
  • 10 tuoretta basilikan lehteä
1. Lisää kaikki taikinan aineet kulhoon.  
    Aseta aika 1 min / sulje kansi / tähkä.
2. Taputtele taikina vuoan ( 30 cm halkaisijaltaan) pohjalle.
3. Ripottele pekonin palat pohjan päälle.

1. Lisää kesäkurpitsan  ja purjon palat kulhoon.
    Aseta aika 2-3 s / nopeus 5. Auta tarvittaessa lastalla.
2. Kaada pohjataikinan ja pekonin päälle.
3. Lisää kukkakaalin kukinnot päälle.
4. Lisää basilikan lehdet kulhoon.  
    Aseta aika 3 s / nopeus 8. 
5. Lisää muut aineet kulhoon.  
    Aseta aika 10 s / nopeus 3.
6. Kaada liemi vihannesten päälle ja
    paista 180 asteessa n. 30- 40 min.

Tarjoa lisäksi esim. kukkakaalisalaattia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti