keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Mansikkamarmeladi

n. 5- 6 purkkia a` 220 ml
  • 1200 g mansikoita perattuna
  • 400 g hillosokeria
1. Mittaa mansikat kulhoon.  
    Aseta aika 3- 5 s / nopeus 3.
2. Lisää sokeri.  
    Aseta aika 14 min / 100 astetta /suunnan vaihto / nopeus 3. 
Huomaa,  nopeudella 3 pintaan ei muodostu vaahtoa.
Täytä lasipurkit* ja sulje kannet tiiviisti.
Tölkitä kuumennettuihin* lasitölkkeihin ja sulje
kannet kunnolla. Säilytä viileässä.

* Kuumenna tölkit 100 asteisessa uunissa
hillon kiehumisen aikana. Laita tölkit
pellille silikonisen leivinalustan päällä uuniin.
Kiehauta kannet vesikattilassa.

Alkuperäinen ohje on Dansukkerin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti