tuorejuustokastike:
- 1 valkosipulin kynsi
- 1-2 kourallista erilaisia tuoreita yrttejä (persilja, basilika, oregano, timjami) maun mukaan
- 100 g vettä
- 1 rkl lihaliemijauhetta
- 1/2 tl pippuria
- 200 g tuorejuustoa
- 2 rkl tomattipuretta
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 10 g öljyä
- 1 punainen paprika paloina
- 1 keltainen paprika paloina
- 1 vihreä paprika paloina
- 1 kesäkurpitsa viipaleina
- 1 nippu kevätsipulia viipaleina
- 250- 500 g pastaa
- 250 g coctailtomaatteja
Aseta aika 6 s / nopeus 6.
2. Valmista liemi. Lisää 100 g vettä, lihaliemijauhe,
pippuri, tuorejuusto ja tomaattipuree.
Aseta aika 5 min / 70 astetta / nopeus 3.
Siirrä toiseen astiaan.
3. Mittaa vesi, suola ja öljy kulhoon.
Aseta aika n. 7 min / 100 astetta / nopeus 1.
4. Pilko paprika, kesäkurpitsa ja kevätsipulit suupalan
kokoisiksi ja lisää Varoma koriin.
5. Mittaa pasta kiehuvaan veteen ja aseta Varoma kori kulhon päälle.
Aseta aika n. 15 min / suunnan vaihto / nopeus 1.
6. Kaada pasta lävikköön. Yhdistä vihannekset ja pasta.
7. Kaada tuorejuustokastike ja sekoita coctailtomaatit salaattiin.
Nauti grillatun lihan tai makkaran kanssa.
Maistuu sekä lämpimänä että kylmänä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti