tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pastahöystö


tuorejuustokastike:
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1-2 kourallista erilaisia tuoreita yrttejä (persilja, basilika, oregano, timjami) maun mukaan
  • 100 g vettä
  • 1 rkl lihaliemijauhetta
  • 1/2 tl pippuria
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 rkl tomattipuretta

    • 1 l vettä
    • 1 tl suolaa
    • 10 g öljyä
    • 1 punainen paprika paloina
    • 1 keltainen paprika paloina
    • 1 vihreä paprika paloina
    • 1 kesäkurpitsa viipaleina
    • 1 nippu kevätsipulia viipaleina
    • 250- 500 g pastaa
    • 250 g coctailtomaatteja
    1. Lisää valkosipulin kynsi ja yrtit kulhoon.
        Aseta aika 6 s / nopeus 6.
    2. Valmista liemi. Lisää 100 g vettä, lihaliemijauhe,
        pippuri, tuorejuusto ja tomaattipuree.
        Aseta aika 5 min / 70 astetta / nopeus 3. 
        Siirrä toiseen astiaan.
    3. Mittaa vesi, suola ja öljy kulhoon.  
        Aseta aika n. 7 min / 100 astetta / nopeus 1.
    4. Pilko paprika, kesäkurpitsa ja kevätsipulit suupalan
        kokoisiksi ja lisää Varoma koriin.
    5. Mittaa pasta kiehuvaan veteen ja aseta Varoma kori kulhon päälle.
        Aseta aika n. 15 min / suunnan vaihto / nopeus 1.
    6. Kaada pasta lävikköön. Yhdistä vihannekset ja pasta.
    7. Kaada tuorejuustokastike ja sekoita coctailtomaatit salaattiin.

    Nauti grillatun lihan tai makkaran kanssa.
    Maistuu sekä lämpimänä että kylmänä!



    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti