pyöreä vuoka halkaisijaltaan 28 cm
- 100 g esim. Emmental-juustoa paloina
- 100 g leivontamargariinia
- 100 g vehnäjauhoja
- 60 g ruisjauhoja
- 1 tl pizzamaustetta
- 1/2 dl vettä
- 300 g parsakaalinnuppuja
- loraus öljyä
- 1 (100 g ) sipuli
- 200 g porkkanaa
- 1 (200g ) paprikaa
- 1 rkl siirappia
- n. 80 g kinkun paloja / pekonia
- 2 rkl kuivattua basilikaa
- 1/2 -1 tl rakuunaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 2 kananmunaa
- 1 tlk (150 g) ranskankermaa
- 1 dl kevytmaitoa
Aseta aika 15 s / nopeus 6.
2. Siirrä raaste toiseen astiaan.
3. Lisää pohjaan kuuluvat aineet kulhoon.
Aseta aika 1 min / nopeus 3.
4. Taputtele taikina jauhoitetuin käsin voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.
Paista pohjaa uunissa 225 asteessa 10 min.
Valmista sillä aikaan täyte.
1. Lorauta kulhoon öljy, lisää sipulin puolikkaat, porkkanan ja paprikan palaset.
Aseta aika 4-6 s / nopeus 5.
2. Lisää kinkku, siirappi, suola ja mausteet.
Aseta aika 2 min / 100 astetta/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
3. Kaada vihannestäyte piirakkapohjan päälle.
4. Ripottele päälle parsakaalinnuput.
5. Mittaa kulhoon juustoraaste, maito, ranskankerma ja kananmunat.
Aseta aika 15 s / nopeus 3.
6. Kaada liemi piirakkavuokaan.
Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Tarjoa raikkaan vihersalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti