- 1 sipuli paloina
- 2 valkosipulin kynttä
- 20 g öljyä
- 150 g porkkanaa paloina
- 400 g jauhelihaa
- 500 g paseerattua tomaattia tai -murskaa
- 2 dl vettä
- lihaliemikuutio
- loraus punaviiniä
- 1 tl sokeria
- 1 tl paprikaa
- 1 tl meiramia
- 1 tl timjamia
- 1 tl oreganoa
- 1 tl basilikaa
- mustapippuria myllystä
- parmesan-juustoa raastettuna
1. Lisää sipulin palat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1, kuullota ilman mittalasia.
3. Lisää porkkanan palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
4. Murusta raaka jauheliha Varoma koriin.
5. Lisää loput aineet kulhoon.
6. Aseta Varoma kori kulhon päälle.
Aseta aika 20 min / Varoma/ nopeus 1.
7. Yhdistä jauheliha tomaattikastikkeeseen.
Aseta aika 10- 30 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1, ilman mittalasia.
Kastikkeesta tulee sitä parempaa, mitä kauemmin annat muhia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti