maanantai 13. kesäkuuta 2011

Täysjyväiset juustosarvet

16 kpl
  • 100 g juustoa (gouda) palasina
  • 150 g vehnänjyviä
  • 240 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • pari ripausta suolaa
  • 4 dl kermaviiliä tai kaurakermaa
  • 20 öljyä

1. Lisää juuston palaset kulhoon.  
    Aseta aika 15 s / nopeus 5.
2. Siirrä toiseen astiaan.
3. Mittaa jyvät kulhoon.  
    Aseta aika 30 s / nopeus 10.
4. Lisää muut aineet paitsi öljy.  
    Aseta aika 15 s / sulje kansi / tähkä.
5. Lisää öljy.
    Aseta aika 15 s / sulje kansi / tähkä.
6. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla pöydällä pyöreäksi levyksi.
7. Leikkaa kahdeksaan osaan, ripottele jokaiselle juustoraastetta ja rullaa sarviksi.
    Paista 225 asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti