- 100 g juustoa (gouda) palasina
- 150 g vehnänjyviä
- 240 g vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- pari ripausta suolaa
- 4 dl kermaviiliä tai kaurakermaa
- 20 öljyä
1. Lisää juuston palaset kulhoon.
Aseta aika 15 s / nopeus 5.
2. Siirrä toiseen astiaan.
3. Mittaa jyvät kulhoon.
Aseta aika 30 s / nopeus 10.
4. Lisää muut aineet paitsi öljy.
Aseta aika 15 s / sulje kansi / tähkä.
5. Lisää öljy.
Aseta aika 15 s / sulje kansi / tähkä.
6. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla pöydällä pyöreäksi levyksi.
7. Leikkaa kahdeksaan osaan, ripottele jokaiselle juustoraastetta ja rullaa sarviksi.
Paista 225 asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti