sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Vohvelit

  • 6 kananmunaa
  • 120 pehmeää voita paloina
  • 150 g sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 250 g maitoa tai kermaa
  • 200 g vehnäjauhoja

1. Erottele valkuaiset.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Lisää valkuaiset kulhoon.  
    Aseta aika n. 3 min / nopeus 3.
4. Lisää kulhoon keltuaiset, voi, sokerit, ja neste.    
    Aseta aika 1 min / nopeus 3.
5. Lisää jauhot ja aseta aika 30 s / nopeus 3.
6. Lisää taikinaan valkuaisvaahto.  
    Aseta aika 20 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
7. Anna taikinan turvota hetki.
8. Paista vohveliraudalla rapeita vohveleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti