- 80-100 g gouda- tai emmental-juustoa
- 400-500 g jäävuorisalaattia paloina
- 1 punainen paprika
- 250 g tomaatin puolikkaita
- 2 valkosipulinkynttä
- 1-2 chiliä
- 1 sipuli
- 1 tl ruskeaa sokeria
- 1 tl valkoviinietikkaa
- suolaa
- pippuria myllystä
- hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
- 1 sipuli
- 40 g voita
- 40 g (täysjyvä)vehnäjauhoja
- 500 g appelsiinimehua
- homejuustoa
- ananaspaloja
- 40 g voita
- 40 g vehnäjauhoja
- 500 g maitoa
- Tarjoiluun:
- tortilloja
- maissia
Aseta aika 5 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
Salaatti:
1. Lisää pestyt jäävuorisalaatin palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 4, tarvittaessa lastaa apuna käyttäen.
Siirrä tarjoiluastiaan.
2. Lisää paprikan palat.
Aseta aika 3- 5 s/ nopeus 4. Kaada salaatin sekaan.
Tacokastike:
1. Lisää tacokastikkeen aineet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 8.
Aseta aika 15 min / Varoma/ nopeus 1.
2. Siirrä tacokastike toiseen astiaan.
Kanakastike:
1. Laita lihan palat pannulle ruskistumaan.
2. Valmista samanaikaiseti kastike.
3. Lisää kulhoon sipuli.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
4. Lisää voi ja vehnäjauhot.
Aseta aika 2 min / 100 astetta/ nopeus 1.
5. Lisää appelsiinimehu.
Aseta aika 6 min / 100 astetta / nopeus 4.
6. Kaada kastike lihanpalojen päälle, ripottele päälle homejuustoa ja ananaksen paloja. Pidä lämpimänä.
Juustokastike:
1. Huuhtaise kulho.
2. Lisää voi ja vehnäjauhot kulhoon.
Aseta aika 2 min / 100 astetta/ nopeus 1.
3. Lisää maito.
Aseta aika 6 min / 90 astetta/ nopeus 4.
4. Lisää juustoraaste.
Aseta aika 2 min/ 90 astetta/ nopeus 4.
Lämmitä tortillat.
Täytä salaatilla, maissilla ja kastikkeilla makusi mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti