perjantai 12. elokuuta 2011

Tortillat kolmella kastikkeella

kuudelle
  • 80-100 g gouda- tai emmental-juustoa
Salaatti:
  • 400-500 g jäävuorisalaattia paloina
  • 1 punainen paprika
Tacokastike:
  • 250 g tomaatin puolikkaita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 chiliä
  • 1 sipuli 
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria myllystä
Kanakastike:
  • hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
  • 1 sipuli
  • 40 g voita
  • 40 g (täysjyvä)vehnäjauhoja
  • 500 g appelsiinimehua
  • homejuustoa
  • ananaspaloja
Juustokastike:
  • 40 g voita
  • 40 g vehnäjauhoja
  • 500 g maitoa

  • Tarjoiluun:
  • tortilloja
  • maissia
1. Lisää kulhoon juuston palat.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.

Salaatti:
1. Lisää pestyt jäävuorisalaatin palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4, tarvittaessa lastaa apuna käyttäen.
    Siirrä tarjoiluastiaan.
2. Lisää paprikan palat.  
   Aseta aika 3- 5 s/ nopeus 4. Kaada salaatin sekaan.

Tacokastike:
1. Lisää tacokastikkeen aineet kulhoon.  
    Aseta aika 5 s / nopeus 8.
    Aseta aika 15 min / Varoma/ nopeus 1.
2. Siirrä tacokastike toiseen astiaan.

Kanakastike:
1. Laita lihan palat pannulle ruskistumaan.
2. Valmista samanaikaiseti kastike.
3. Lisää kulhoon sipuli.  
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
4. Lisää voi ja vehnäjauhot.  
    Aseta aika 2 min / 100 astetta/ nopeus 1.
5. Lisää appelsiinimehu.  
    Aseta aika 6 min / 100 astetta / nopeus 4.
6. Kaada kastike lihanpalojen päälle, ripottele päälle homejuustoa ja ananaksen paloja. Pidä lämpimänä.

Juustokastike:
1. Huuhtaise kulho.
2. Lisää voi ja vehnäjauhot kulhoon.  
    Aseta aika 2 min / 100 astetta/ nopeus 1.
3. Lisää maito.
    Aseta aika 6 min / 90 astetta/ nopeus 4.
4. Lisää juustoraaste.  
    Aseta aika 2 min/ 90 astetta/ nopeus 4.

Lämmitä tortillat.
Täytä salaatilla, maissilla ja kastikkeilla makusi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti