maanantai 5. syyskuuta 2011

Broilerirullat

neljä annosta

Broilerirullat:

  • 4 broilerin rintaleikettä tai -fileetä
  • 4 ohutta viipaletta savukinkkua
  • 4 Aura- juustoa
  • pippuria myllystä
  • yrttejä
  • nauhapastaa tai karpille kukkakaalia tai muita vihanneksia
  • 1.5 l vettä
  • suolaa
  • loraus oliiviöljyä
kastike: 
  • 1 sipuli
  • nokare voita
  • 1 dl valkoviiniä / keitinlientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • pippuria myllystä
  • persiljaa
Poista broilerin rintaleikkeistä luut ja nahka.
Nuiji rintafileet mahdollisimman ohuksi.
Rouhi päälle pippuria ja paprikajauhetta ja ripottele yrttejä.
Pane jokaiselle fileelle kinkkuviipalemurusta Aura-juustoa.
Kääri broilerit täytteineen rullalle ja kääri jokainen erikseen folioon.
Lisää rullat ylimmäiseen Varoma koriin.
Lisää alimmaiseen Varoma koriin kukkakaalin ruusukkeet tai mut vihannekset.  
Lisää vesi ja suola kulhoon.
Aseta aika 25 min / Varoma/ nopeus 1.
Tarkista vihannesten kypsyys. Siirrä tarvittaessa toiseen astiaan ja pidä lämpiminä.
Anna broilerirullien olla vielä Varoma korissa kulhon päällä.
Aseta aika (kts. nauhapastan pakkauksen kyljestä) / Varoma/ suunnan vaihto / nopeus 1.
Siirrä broilerirullat ja nauhapasta sivuun.

Kastike:

Kaada keitinliemi hetkeksi toiseen astiaan.
Lisää sipuli kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
Lisää nokare voita.
Aseta aika 2 min / Varoma/ nopeus 2.
Lisää viini/ keitinliemi, kerma ja tomaattipyree.
Aseta aika 4-5 min / 100 astetta/ nopeus 3.
Tarkista maku.


Tarjoile nauhapastan ja vihannesten kanssa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti