vuoka halkaisijaltaan 28 cm
- 700 g omenoita paloina
- 3 tl kanelia
- 2 rkl vaniljasokeria
- 250 g voita paloina
- 100 g fariinisokeria
- 250 g kaurahiutaleita
Aseta aika 3 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
2. Levitä omenasilppu uunin kestävän vuuan pohjalle.
3. Lisää voi kulhoon.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / nopeus 1.
4. Lisää fariinisokeri ja kaurahiutaleet.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
5. Levitä kauraseos omenoiden päälle.
6. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Peitä tarvittaessa foliolla.
Herkuttele vaniljakastikkeen tai vaniljakermavaahdon kanssa.
Vaniljakastikkeen ohjeen löydät tunnisteella kastikkeet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti