sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Omenakaurapaistos


vuoka halkaisijaltaan 28 cm

  • 700 g omenoita paloina
  • 3 tl kanelia
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 250 g voita paloina
  • 100 g fariinisokeria
  • 250 g kaurahiutaleita
    1. Lisää omenan palat, kaneili ja vaniljasokeri kulhoon.
        Aseta aika 3 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
    2. Levitä omenasilppu uunin kestävän vuuan pohjalle.
    3. Lisää voi kulhoon.
        Aseta aika 3 min / 100 astetta / nopeus 1.
    4. Lisää fariinisokeri ja kaurahiutaleet.
        Aseta aika 10 s / nopeus 3.
    5. Levitä kauraseos omenoiden päälle.
    6. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Peitä tarvittaessa foliolla.


    Herkuttele vaniljakastikkeen tai vaniljakermavaahdon kanssa.
    Vaniljakastikkeen ohjeen löydät tunnisteella kastikkeet.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti