4 annosta
- 120 g juustoa esim. parmesan tai gruyer- juustoa paloina
- 500 g sipulia
- 10 g öljyä
- 40 g voita
- 700 g vettä
- 2 liha- tai kasvisliemikuutiota
- ( 3 rkl vehnäjauhoja)
- 200 g valkoviiniä
- (1 tl yrttisuolaa)
- 1/2 tl pippuria
- 1/2 -1 tl paprikajauhetta
Aseta aika 15 s / nopeus 5.
Siirrä juustoraaste toiseen astiaan odottamaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja öljy kulhoon.
sulje kansi/ paina 2-3 x Turbo-painiketta.
3. Lisää voi.
Aseta aika 5 min / Varoma/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Lisää loput aineet.
Aseta aika 20 min / 100 astetta/ suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Laita keitto uuninkestäviin annoskulhoihin.
Keitolla on kaksi erilaista tarjoilutapaa.
Tarjoilutapa 1:
1. Laita leipäviipaleet ja paljon juustoraastetta keiton päälle ja
gratinoi grillissä tai ylälämmöllä kunnes pinta on kauniin ruskea.
Tarjoilutapa 2:
1. Laita rapeaksi paahdettu leipä keiton päälle ja tarjoa juustoraaste erikseen.
Vähähiilihydraattisen keiton saat lisäämällä juustoraasteen pinnalle ja
gratinoimalla uunissa kauniin ruskeaksi.
Alkuperäinen ohje Thermomix Jeden Tag genießen- kirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti