lauantai 15. lokakuuta 2011

Suklainen juustokakku


25 cm irtopohjavuoka

Taikina:
  • 200 g voita
  • 150 g sokeria
  • 350 g vehnäjauhoja
  • 30 g kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 kananmuna
Täyte:
  • 180 g voita
  • 200 g sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 500 g rahkaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 pussi vaniljavanukasjauhetta
1. Lisää kaikki taikina-aineet kulhoon.
    Aseta aika 30 s / nopeus 6.
2. Levitä taikinasta 2/3 irtopohjaisen vuuan pohjalle ja reunoille.
3. Siirrä loppu taikina toiseen astiaan.

1. Lisää täytteeseen tulevat aineet kulhoon.
    Aseta aika 40 s / nopeus 4.
2. Levitä täyte irtopohjassa olevan taikinan päälle.
3. Ripottele loppu taikina täytteen päälle.
4. Paista 175 asteessa 60 -70 minuuttia.

Kakku on parhaimmillaan jäähtyneenä ja seuraavana päivänä.
Maku muistuttaa domino-keksiä ;-)
Alkuperäinen ohje Thermomix Jeden Tag genießen- kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti