perjantai 11. marraskuuta 2011

Lohipiirakka

Pohja:
  • 200 g voita paloina
  • 180 g vehnäjauhoja
  • 100 g perunasosejauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 dl kylmää vettä
Täyte:
  • n. 250 g lohta paloina
  • 120 g juustoa paloina
  • 1 sipuli
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • tilliä 
  • pippuria
Pohja:
1. Lisää pohjan aineet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 3.
2. Taputtele taikina voidellun paistovuuan pohjalle.
3. Levitä lohipalat taikinan päälle.

Täyte:
1. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 8. Siirrä toiseen astiaan odottamaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää juustoraaste ja  täytteen muut aineet.
    Aseta aika 5 s / nopeus 3.
4. Kaada täyte lohen päälle.
5. Paista 200 asteessa 30- 40 minuuttia.

Tarjoa lohipiirakan kaveriksi raikasta punajuurisalaattia, ohjeen löydät tunnisteella salaatit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti