tiistai 6. joulukuuta 2011

Parsakaalilla kuorrutettu seifile ja riisi

neljälle
  • 400 g seifileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • sitruunan mehua
  • vihanneksia esim. parsakaalin kukintoja, purjoa, herkkusieniä
Kuorrute:
  • 80 -100 g juustoa palana
  • 20 g voita
  • 20 g vehnäjauhoja
  • 250 g maitoa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • paprikajauhetta
  • ruohosipulia/ tilliä
Riisi:
  • 1 l vettä
  • 200 g basmatiriisiä
1. Vuoraa ylimmainen Varoma- kori leivinpaperilla.
2. Levitä seifileet paperin päälle. Ripottele suolaa ja pippuria kaloille, pirskota päälle sitruunan mehua.
3. Levitä kalafileen päälle vihanneksia ja loput vihanneksista alempaan Varoma-koriin.

Kuorrute:
4. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 15 s / nopeus 5. Siirrä juustoraaste toiseen astiaan. 
5. Lisää voi, jauhot ja maito kulhoon. 
    Aseta aika 6 min / 100 astetta/ nopeus 4.
6. Lisää juustoraaste (jätä osa pinnalle) Mausta suolalla, mausteilla ja yrteillä.
    Aseta aika 1 min / 90 astetta / nopeus 3.
7. Kaada kastike kalojen päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta.

Riisi:
8. Lisää vesi kulhoon ja Varoma- korit kulhon päälle.
    Aseta aika 15 min / Varoma / nopeus 1.
9. Lisää riisi lävikköön ja aseta lävikkö kulhoon. Aseta Varoma- korit uudelleen kulhon päälle.
    Aseta aika 10-15 min / Varoma / nopeus 1. Tarkista kypsyys, jatka keittoaikaa tarvittaessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti