- 400 g seifileetä
- suolaa
- pippuria
- sitruunan mehua
- vihanneksia esim. parsakaalin kukintoja, purjoa, herkkusieniä
- 80 -100 g juustoa palana
- 20 g voita
- 20 g vehnäjauhoja
- 250 g maitoa
- suolaa
- valkopippuria
- paprikajauhetta
- ruohosipulia/ tilliä
- 1 l vettä
- 200 g basmatiriisiä
2. Levitä seifileet paperin päälle. Ripottele suolaa ja pippuria kaloille, pirskota päälle sitruunan mehua.
3. Levitä kalafileen päälle vihanneksia ja loput vihanneksista alempaan Varoma-koriin.
Kuorrute:
4. Lisää juuston palat kulhoon.
Aseta aika 15 s / nopeus 5. Siirrä juustoraaste toiseen astiaan.
5. Lisää voi, jauhot ja maito kulhoon.
Aseta aika 6 min / 100 astetta/ nopeus 4.
6. Lisää juustoraaste (jätä osa pinnalle) Mausta suolalla, mausteilla ja yrteillä.
Aseta aika 1 min / 90 astetta / nopeus 3.
7. Kaada kastike kalojen päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta.
Riisi:
8. Lisää vesi kulhoon ja Varoma- korit kulhon päälle.
Aseta aika 15 min / Varoma / nopeus 1.
9. Lisää riisi lävikköön ja aseta lävikkö kulhoon. Aseta Varoma- korit uudelleen kulhon päälle.
Aseta aika 10-15 min / Varoma / nopeus 1. Tarkista kypsyys, jatka keittoaikaa tarvittaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti