torstai 29. joulukuuta 2011

Täytetyt paahtopaistipatongit


  • paahtopaistia
  • patonkia
  • salaattia

    Remoulade-kastike:
    • 1 kananmuna
    • 25 g sitruunamehua
    • 1 tl Dijon sinappia
    • 1/2 tl suolaa
    • 1/4 tl valkopippuria
    • 200 g esim. rypsiöljyä
    • persiljaa
    • 1 tl kapriksia
    • 2 rkl créme fraíche
    • 30 g sipulia 
    • 100 g mauste- tai suolakurkkuja

    Remoulade-kastike:

    1. Lisää kananmuna, sitruunanmehu, suola ja pippuri kulhoon.
        Aseta aika 10 s / nopeus 3.
    2. Aseta nopeus 3.5
        Kaada koneen käydessä kannen aukosta öljy tasaisena nauhana kulhoon.
    3. Lisää loput aineet kulhoon.
        Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.

    Täyttäminen:
    Halkaise patongit, voitele reilusti remoulade-kastikeella, täytä salaatilla ja paahtopaistiviipaleilla.
    Ja makunautinto on taattu!


    Vinkki:
    Paahtopaistin sijaan voit täyttää myös tomaatti- ja mozzarellasiivuilla tai kalapuikoilla. 
    Valitsemalla minkä tahansa täytteen saat remoulade-kastikkeella loihdittua yksinkertaisia mutta uskomattomia makuelämyksiä

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti