keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kahvikissan banaanileivokset

  • 300 g voita
  • 300 g sokeria
  • 4 banaania paloina
  • 5 munaa
  • 270 g vehnäjauhoja
  • 2 tl soodaa
  • 4 tl kanelia
  • 2 tl inkivääriä
  • 1 dl vahvaa kahvia
Kuorrutus:
  • 300 g sokeria
  • 5-6  rkl kahvia tai kahvilikööriä
 Koristeluun:
  • kahvipapuja
1. Lisää voi paloina kulhoon.
    Aseta aika 1 min / nopeus 5.
2. Lisää sokeri.
    Aseta aika 45 s / nopeus 5.
3. Lisää banaanit paloina.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
4. Lisää munat yksitellen.
    Aseta aika 1 1/2 min / nopeus 5. Anna vatkautua 15 s / jokaista munaa kohden.
5. Lisää jauhot, mausteet ja jäähtynyt kahvi.
    Aseta aika 20 s / nopeus 5, auta lastalla tarvittaessa.
6. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uuninpellin päälle.
7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 25 min.

Kuorrutus:
1. Pese ja kuivaa kulhon huolella.
2.Lisää sokeri kulhoon.
   Aseta aika 10 s / nopeus 10.
3. Lisää kahvi.
    Aseta aika 20 s / nopeus 4.
4. Levitä kuorrute pohjan päälle.
5. Koristele kahvinpavuilla.

Vastustamaton banaanikakku :-`)

Alkuperäinen ohje napattu jostain naistenlehdestä vuosien takaa ja maistuu aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti