- 300 g voita
- 300 g sokeria
- 4 banaania paloina
- 5 munaa
- 270 g vehnäjauhoja
- 2 tl soodaa
- 4 tl kanelia
- 2 tl inkivääriä
- 1 dl vahvaa kahvia
- 300 g sokeria
- 5-6 rkl kahvia tai kahvilikööriä
- kahvipapuja
Aseta aika 1 min / nopeus 5.
2. Lisää sokeri.
Aseta aika 45 s / nopeus 5.
3. Lisää banaanit paloina.
Aseta aika 10 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
4. Lisää munat yksitellen.
Aseta aika 1 1/2 min / nopeus 5. Anna vatkautua 15 s / jokaista munaa kohden.
5. Lisää jauhot, mausteet ja jäähtynyt kahvi.
Aseta aika 20 s / nopeus 5, auta lastalla tarvittaessa.
6. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uuninpellin päälle.
7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 25 min.
Kuorrutus:
1. Pese ja kuivaa kulhon huolella.
2.Lisää sokeri kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 10.
3. Lisää kahvi.
Aseta aika 20 s / nopeus 4.
4. Levitä kuorrute pohjan päälle.
5. Koristele kahvinpavuilla.
Vastustamaton banaanikakku :-`)
Alkuperäinen ohje napattu jostain naistenlehdestä vuosien takaa ja maistuu aina!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti