perjantai 3. helmikuuta 2012

Lindströmin pihvit


  • 200 g sipulia
  • 10 g öljyä 
  • 250 g etikkapunajuuria
  • 200 g kermaviiliä tai créme fraíchea
  • 10 g korppujauhoja
  • 20 g perunajauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1 1/2  tl suolaa
  • pippuria
  • 400  g jauhelihaa
1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää punajuuret.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4.
4. Lisää kaikki muut aineet paitsi jauheliha.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4.
4. Anna taikinan turvota viitisen minuuttia kulhossa.
5. Lisää jauheliha.
    Aseta aika 20 s / suunnan vaihto / nopeus 4.
6. Muotoile taikinasta pihvejä leivinpaperille uuninpellille.
    Paista uunissa 225 asteessa 12-15 min  tai pannulla kauniin ruskeiksi.

Vinkki:
Keitä perunamuussi jauhelihapihvien paistuessa kts. ohje tunnisteella perusreseptit.

Sinappinen jugurttikastike kastike kruunaa makunautinnon kts. ohje tunnisteella kastikkeet  :-`)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti