perjantai 3. helmikuuta 2012

Mustikkajuustokakku

Pohja:
  • 200 g Marie- keksejä
  • 150 g voita
Täyte:
  • (200 g valkosuklaata)
  • 600 g Philadelpfia- tuorejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 90 g sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 50 g maissitärkkelystä
  • 3 kananmunaa
Pinnalle:
  • 200 g mustikoita
  • ( sokeria )
Pohja:
1. Lisää keksit ja voi kulhoon.
    Aseta aika  15-20 / nopeus 4.
2. Taputa uunivuuan (24 cm halk. ) pohjalle.

Täyte:
1. Lisää suklaan palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 6-8.
2. Lisää kaikki aineet kulhoon.
    Aseta aika 40 s / nopeus 5.
3. Kaada täyte vuuan pohjalle.
4. Ripota mustikat täytteen päälle ja sokeria tarvittaessa.
5. Paista 175 asteessa n. 50 min, 
    sammuta virta ja anna paistua vielä jälkilämmöllä n. 30- 40 min.
6. Nosta jäähtynyt kakku jääkaappiin.
    Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, mikäli maltat odottaa :-`)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti