- 15 basilikan lehteä
- 40 g parmesaanijuustoa paloina
- 100 g sipulia puolikkaina
- 1 valkosipulinkynsi
- 20 g öljyä
- 1 punainen paprika kuutioina
- 1 keltainen paprika kuutioina
- 70 g tomaattipureeta
- 70 g vettä
- 100 g soijarouhetta
- 1/2 tl paprikajauhetta
- 30 g punaviiniä
- 1-2 tl suolaa
- 3 ripausta pippuria
- 700- 750 g tomaatin puolikkaita
- 1 tl meiramia
- 1 tl oreganoa
Aseta aika 10 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynsi kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma/ nopeus 2.
4. Lisää loput aineet.
Aseta aika 15 min / 100 astetta / nopeus 2.
Aseta lävikkö kannen päälle roiskumisen estämiseksi.
5. Lisää sekaan basilika- juustorouhe.
Pastakastike on oiva vaihtoehto perinteiselle bolognesekastikeelle.
Kastiketta voit mainiosti käyttää myös pizzan täytteenä :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti