- 180 g fetajuustoa
- 100 g edam- tai cheddar- juustoa palana
- 7 munaa
- pari ripausta suolaa
- ripaus pippuria
- 1 tl muskottipähkinää
- 120 g pinaattia
- 1000 g vettä
- 350 g hokkaido- kurpitsaa kuutioina
- 350 g bataattia kuutioina
- 300 g perunaa kuutioina
- 100 g punasipuliviipaleita
1. Lisää fetajuusto kulhoon.
Aseta aika 2 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää juuston palat kulhoon.
Aseta aika 5- 8 s / nopeus 5 (aika on riippuvainen esim. juuston rasvapitoisuudesta)
Kaada juustorouhe fetan päälle.
3. Lisää munat, suola, pippuri ja muskottipähkinä kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 3.
4. Lisää sekaan pinaatti.
Aseta aika 3- 5 s / nopeus 5.
5. Huuhtele kulho.
6. Lisää vesi kulhoon.
7. Levitä vihanneskuutiot Varoman sekä ylä- että alakoriin.
Aseta aika 18- 20 min / Varoma / nopeus 1.
8. Kaada höyrytetyt vihannekset uuninkestävään voideltuun vuokaan.
9. Kaada vihannesten päälle pinaattijuusto- munaseos.
10. Levitä päälle punasipulirenkaat.
11. Paista uunissa 200 asteessa 30- 40 min tai kunnes keskusta on hyytynyt
Alkuperäinen resepti Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten- kirjasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti