torstai 15. maaliskuuta 2012

Kasvismunakas eli frittata

 


  • 180 g fetajuustoa
  • 100 g edam- tai cheddar- juustoa palana
  • 7 munaa
  • pari ripausta suolaa
  • ripaus pippuria
  • 1 tl muskottipähkinää
  • 120 g pinaattia
  • 1000 g vettä
  • 350 g hokkaido- kurpitsaa kuutioina
  • 350 g bataattia kuutioina
  • 300 g perunaa kuutioina
  • 100 g punasipuliviipaleita

1. Lisää fetajuusto kulhoon.
    Aseta aika 2 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 5- 8 s / nopeus 5 (aika on riippuvainen esim. juuston rasvapitoisuudesta)
    Kaada juustorouhe fetan päälle.
3. Lisää munat, suola, pippuri ja muskottipähkinä kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 3.
4. Lisää sekaan pinaatti.
    Aseta aika 3- 5 s / nopeus 5.
5. Huuhtele kulho.
6. Lisää vesi kulhoon.
7. Levitä vihanneskuutiot Varoman sekä ylä- että alakoriin.
    Aseta aika 18- 20 min / Varoma / nopeus 1.
8. Kaada höyrytetyt vihannekset uuninkestävään voideltuun vuokaan.
9. Kaada vihannesten päälle pinaattijuusto- munaseos.
10. Levitä päälle punasipulirenkaat.
11. Paista uunissa 200 asteessa 30- 40 min tai kunnes keskusta on hyytynyt

Alkuperäinen resepti Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten- kirjasta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti