tiistai 28. elokuuta 2012

Kerrosjälkkäri



8- 10 annosta

Vaalea kerros:

  • 1 l kaurajuomaa*
  • 120 g spelttimannaryynejä
  • ripaus suolaa
Keltainen kerros:
  • 400 g ananasta paloina
  • 1 mango paloina
  • 1 omena paloina
  • 200 g maracujanektaria
  • 100 g appelsiinimehua
  • 15 g maissitärkkelystä
  • (sokeria)
1. Lisää vaalean kerroksen aineet kulhoon.
    Aseta aika 13 min / 90 astetta/ nopeus 2.
2. Jaa tarjoiluastioiden pohjalle.

3. Lisää keltaisen kerroksen aineet kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 8.
    Aseta aika 9 min / 100 astetta / nopeus 3.
4. Anna jäähtyä ennen kuin kaadat vaalean kerroksen päälle.
5. Tarjoile herkullisena jälkiruokana tai välipalana.

*Vaihtamalla kaurajuoman 400 g kookosmaitoa ja 600 g maitoa saat eksoottisemman jälkkärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti