maanantai 18. helmikuuta 2013

Ei ole Thermomixin voittanutta!

Kiitoksia palautteesta! Todella mukavaa luettavaa niin vanhoilta kuin uusiltakin käyttäjiltä. Alla on tänään tullut maili, joka on antanut kummasti potkua tähän Thermomix-päivää ;-)

Täytyy sanoa, ettei ole Thermomixin voittanutta. Olen kokeillut useita reseptejä, monia leipiä, sämpylöitä, suolaisia piirakoita, yrttikuorrutettua kalaa, kalapullia, puolukkadominojälkiruokaa, höyryttämistä jne. Perhe on tykännyt. En osaa vielä sanoa suosikkireseptejäni, mutta innokkaana leipojana olen nauttinut helposta taikinan teosta. Lisäksi voin itse jauhaa jyvät. Yhden kerran olen unohtanut laittaa mittalasin kannen päälle jauhaessani jyviä- arvaat miltä lähiympäristö näytti ;-)

Thermomix on ollut jo mukanani mökillä. Siirreltävyys vain lisää sen arvoa. Niin minä kuin miehenikin on kertonut Thermomixistä sopivissa tilanteissa.

Tehdessäni koko ateria Thermomixillä en ensimmäisellä kerralla tarpeeksi ennokoinut, millaisiin astioihin ja miten lämmitän astiat, joihin siirrän ruuan. Mutta yhdestä kerrasta oppii ennekoimaan.

Kiitos Thermomixistä ja hyvistä resepteistä. Niihin voi  "sokeasti" luottaa. Onnistuu varmasti.

- kiitos Thermomixin





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti