- 1 punasipuli puolikkaina
- 2 valkosipulinkynttä
- 15 g öljyä
- 250 g bataattia* kuutioina
- 150 g vettä
- 350 g tomaattipureeta
- 3 laakerinlehteä
- 1 tl jeeraa
- vähän chiliä
- suolaa
- 200 g munakoisoa suikaleina
- 1 prk (350 g ) kikherneitä
Pinnalle:
- persiljaa tai korianteria
1. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynnet kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Pilko bataatti 2,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
Lisää kuutiot kulhoon.
4. Lisää vesi, tomaattipure, laakerinlehdet, jeera, chili ja suola.
Aseta aika 8 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
5. Suikaloi munakoiso n. 1 cm:n vahvuisiksi suikaleiksi.
Lisää kulhoon.
Aseta aika 10 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
6. Lisää valutetut kikherneet.
Aseta aika 5 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
7. Ripottele päälle silputtua persiljaa tai korianteria.
* Luomubataatti kannattaa käyttää kuorineen, sillä kuoressa on paljon tärkeitä hivenaineita.
Ihanan lämmittävää ja täyttävää ;-)
Alkuperäistä ohjetta
Vegetarisch basisch gut 100 einfache basische Rezepte für Genießer- kirjasta mukaillen.
7. Ripottele päälle silputtua persiljaa tai korianteria.
* Luomubataatti kannattaa käyttää kuorineen, sillä kuoressa on paljon tärkeitä hivenaineita.
Ihanan lämmittävää ja täyttävää ;-)
Alkuperäistä ohjetta
Vegetarisch basisch gut 100 einfache basische Rezepte für Genießer- kirjasta mukaillen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti