Tillipesto:
- 100 g parmesaanijuustoa paloina
- 50 g kuorittuja manteleita
- 40 g tilliä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tl sinappia
- 1/2 -1 tl suolaa
- mustapippuria
- 2 rkl sitruunamehua
- 60 g öljyä
1. Lisää parmesaanin palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 8.
2. Lisää loput aineet.
Aseta aika 10 s / nopeus 8.
3. Siirrä jääkaappiin tekeytymään.
Lisäksi:
Alkuperäinen ohje Kodin kuvalehti 12/ 2013.
3. Siirrä jääkaappiin tekeytymään.
Lisäksi:
- mallasleipää kts. ohje tunnisteella leivät
- 1 prk smetanaa/ maustamatonta tuorejuustoa
- 150 g kylmäsavulohta
- tilliä, karpaloita
1. Valmista tillipesto ylläolevan ohjeen mukaan.
2. Valmista leipä hyvissä ajoin.
Leikkaa mallasleivästä ohuita viipaleita ja ota piparimuotilla
tähtiä tai muita kuvioita leivästä.
tähtiä tai muita kuvioita leivästä.
3. Voitele leivät kevyesti voilla.
4. Laita leivälle lusikallinen tillipestoa ja smetanaa.
5. Leikkaa lohesta pieniä viipaleita ja koristele niillä leivät.
6. Kruunaa tillillä ja karpaloilla.
Alkuperäinen ohje Kodin kuvalehti 12/ 2013.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti