maanantai 27. tammikuuta 2014

Currykala


5 annosta

  • 1 sipuli puolikkaina
  • 400 g porkkanaa paloina
  • 20 g öljyä
  • 100 g purjoa renkaina
  • 3 tl currya
  • 500 g pakasteseitä paloina (2x3 cm)
  • 100 g vettä
  • 400 g kookosmaitoa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria

1. Lisää sipulin puolikkaat ja porkkanan palat kulhoon.
    Aseta aika 4 s / nopeus 5.
2. Laske massa alas kulhon reunoilta.
3. Lisää öljy, purjo ja curry.
    Aseta aika 3 min / Varoma/ suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Lisää vesi, kookosmaito, suola ja pippuri.
    Aseta aika 10 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää kalapalat.
    Aseta aika 6 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
6. Tarjoile kokonaisilla kardemumman siemenillä maustetun
    basmatiriisin kanssa.

Ihanaa!!

Vinkki
Mikäli teet esim. puolitoistakertaisen määrän, lisää kalapalat Varoman koriin ja jatka kohdasta 4.
Aseta aika 15 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1. Sekoita lastalla kiehumisen aikana muutaman kerran. Yhdistä lopuksi kastike ja kalanpalat.

Alkuperäinen ohje Finessen Rezeptheft 1/2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti