sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Vihreä kukkakaalisalaatti


  • vihersalaattia silputtuna/ tuorepinaattia
  • 200 g kukkakaalin kukintoja
  • 1 keltainen paprika suikaleina
Kastike:
  • 1 valkosipulinkynsi
  • reilu kourallinen tuoretta basilikaa/ persiljaa
  • 1 kypsä avokado
  • 1/2 sitruunan mehu
  • mustapippuria
  • ripaus suolaa
Päälle:
  • 1/2 dl saksanpähkinöitä
1. Pese ja silppua salaatti tarjoiluastiaan.
2. Lisää kukkakaalin kukinnot kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4.5. Kaada silppu salaatin päälle.
3. Lisää paprikaviipaleet.

Kastike:
1. Lisää kulhoon valkosipulinkynsi ja basilika.
    Aseta aika 3 s / nopeus 8.
2. Laske massa alas reunoilta ja lisää loput aineet.
    Aseta aika 3 s / nopeus 8.
3. Kaada salaatin joukkoon.
4. Sekoita ja lisää saksanpähkinät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti