tiistai 4. marraskuuta 2014

Taatelikakku


1,8 l kakkuvuoka
  • 250 g kivettömiä taateleita
  • 230 g glögiä 
  • 75 g sokeria
  • 200 g voita paloina
  • 220 g vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 90 g maitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl soodaa
  • (1 tl leivinjauhetta)
1. Lisää taatelit ja glögi kulhoon.
    Aseta aika 12 min / 100 astetta / nopeus 2.
    Aseta aika 20 s / nopeus 8. Laske massa alas reunoilta.
2. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 40 s / nopeus 5.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoitettuun kakkuvuokaan ( 1.8 l)
4. Paista uunissa 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. tunti.

Alkuperäinen ohje Valio.fi

Teksti Valion sivulta: 
Taatelikakku on maistuva valinta kahvin kaveriksi. Kahvikakun makua voi muuntaa valitsemalla glögin, mehun tai kahvin. Glögillä maustettuna kakku on mainio vieminen joululahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti