maanantai 2. helmikuuta 2015

Kääretorttu


10- 12 palaa
  • 4 munaa
  • 100- 120 g sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 80 g vehnäjauhoja
  • 40 g perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
Väliin:
  • marmeladia
Koristeluun:
  • kermavaahtoa, marjoja, hedelmiä...

1. Pane uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Lisää munat ja sokerit kulhoon.
    Aseta aika 6 min / 37 astetta / nopeus 4.
4. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 4 s / nopeus 3.
5. Poista perhosvatkain ja sekoita kevyesti lastalla.
6. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle.
    Paista uunissa 200 asteessa n. 6-8 min.
7. Levitä leivinpaperi tai astiapyyhe työpöydälle. 
    Ripottele päälle sokeria.
8. Kumoa kypsä kääretorttupohja leivinpaperin päälle.
9. Levitä päälle marmeladia.
10. Kääri rullalle.
11. Leikkaa viipaleiksi ja koristele haluamallasi tavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti