sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Skonssit gluteenittomat


15 skonssia
  • 40 g pähkinöitä
  • 500 g kaurajuomaa
  • 120 g soijajauhoja
  • 120 g riisijauhoja
  • 8 g psyllium- jauhetta
  • 1/2 rkl ruokosokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 50 g makeuttamatonta omenahilloa
  • 60 g rusinoita
1. Lisää pähkinät kulhoon.
    Aseta aika 5-10 s / nopeus 5.
2. Lisää loput aineet kulhoon.
    Aseta aika 30 s / nopeus 3.
3. Anna taikinan tekeytyä 15 min.
4. Jaa taikina pellille lusikkaa apuna käyttäen.
4. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 min.

Herkuttele marmeladin kanssa englantilaisittain.

Alkuperäistä ohjetta Nytt bröd baka gott utan gluten- kirjasta mukaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti