- 1 sipulia puolikkaina
- 40 g kinkkukuutioita
- 420 g lanttu- ja porkkanakuutioita
- 120 g perunakuutioita
- 30 g sellerikuutioita
- 20 g kevätsipulia renkaina
- 1 maapähkinän kokoinen pala inkivääriä ohuina siivuina
- 600 g vettä
- 1 1/2 kanaliemikuutio
- 100 g kermaa
- 1/4 tl pippuria myllystä
- 8 siivua amerikan pekonia
- 150 g lanttukuutioita
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää kinkkukuutiot.
Aseta aika 4 min / Varoma/ nopeus 1.
3. Lisää kaikki muut aineet paitsi pekoniviipaleet ja 150 g lanttukuutioita.
Aseta aika 45- 60 min / 90 astetta / nopeus 1.
4. Keiton kiehuessa pujota pekoniviipaleet* varrastikkuun ja
ruskista pekoniviipaleet pannulla molemmin puolin.
Ruskista samassa rasvassa lanttukuutiot.
5. Koristele keitto lanttukuutioilla ja pekonivartailla.
*Vaihtoehtoisesti voit murustaa käristetyn pekonin keiton pinnalle.
Uskomaton kokeilu, sillä keitto maistui lapsillekin, joille jo lanttu- sanana aiheuttaa näppylöitä ;-)
Suosittelen lämpimästi :-`)
Resepti Thermomix Finessen Rezeptheft 6/ 2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti