- paahtopaistia
- patonkia
- salaattia
- 1 kananmuna
- 25 g sitruunamehua
- 1 tl Dijon sinappia
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl valkopippuria
- 200 g esim. rypsiöljyä
- persiljaa
- 1 tl kapriksia
- 2 rkl créme fraíche
- 30 g sipulia
- 100 g mauste- tai suolakurkkuja
Remoulade-kastike:
1. Lisää kananmuna, sitruunanmehu, suola ja pippuri kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
2. Aseta nopeus 3.5
Kaada koneen käydessä kannen aukosta öljy tasaisena nauhana kulhoon.
3. Lisää loput aineet kulhoon.
Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.
Täyttäminen:
Halkaise patongit, voitele reilusti remoulade-kastikeella, täytä salaatilla ja paahtopaistiviipaleilla.
Ja makunautinto on taattu!
Vinkki:
Paahtopaistin sijaan voit täyttää myös tomaatti- ja mozzarellasiivuilla tai kalapuikoilla.
Valitsemalla minkä tahansa täytteen saat remoulade-kastikkeella loihdittua yksinkertaisia mutta uskomattomia makuelämyksiä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti