sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Keväiset kalamurekepihvit



12 pihviä

  • 1 sipuli puolikkaina
  • 550 g pakastekalaa paloina
  • 2 viipaletta paahtoleipää
  • 0, 5 dl tilliä
  • 0, 5 dl ruohosipulia
  • 3/4  tl suolaa
  • puolen sitruunan mehu
  • valkopippuria myllystä
  • 2 dl kaurapohjaista kermaa*

1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
2. Lisää vielä kohmeiset kalapalat, paahtoleipäviipaleet,
    tilli ja ruohosipuli kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5 lastaa apuna käyttäen.
3. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
5. Taputtele pihveiksi
    Paista uunissa n. 30 min / 200 asteessa tai 
    paista pannulla kauniin ruskeiksi.
6. Tarjoa vaihteeksi keitettyjen ryynien ja keltaisen yrttikastikkeen kanssa.

Keitä ryynit pihvien paistuessa kts. ohje tunnisteella riisin keitto.
Valmista lopuksi kastike ks. ohje tunnisteella kastikkeet.

* Vaihtoehtoisesti voit toki käyttää ruokakermaa.

Alkuperäistä ohjetta sivuilta Valio.fi- mukaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti