torstai 9. kesäkuuta 2011

Currykana hapanimeläkastikkeessa

  • n. 500 g suikalekanaa
  • 4 tl soijakastiketta
  • 300 g porkkanoita  puolen sentin paksuisina paloina
  • n. 600 g vihanneksia suupaloina (esim. 200 g parsakaalia, 200 g sieniä, 200 g valko-tai kiinankaalia)
  • 1 pieni purkki ananasta
  • 1 tl aasialaista maustesekoitusta
  • 500 g vettä
  • 1 tl suolaa
Hapanimeläkastike:
  • 250 g keitinlientä
  • 30 g tärkkelystä esim. Maizena
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl currya
  • 1/2 tl pippuria
  • 200- 220 g ananasmehua, käytä ananaspurkin liemi
  • 10 g soijakastiketta
  • 10 g etikkaa
  • 1 tl sokeria/ hunajaa
1. Anna kanasuikaleiden marinoitua soijakastikkeessa väh. pari tuntia.
2. Mittaa vesi ja suola kulhoon. Lisää porkkanan palaset lävikköön.
3. Levitä Varoma koriin vihannekset, ananas ja ripottele päälle mausteseos  ja marinoitu liha.
4. Aseta päälle Varoman kansi.
    Aseta aika n. 30 min / Varoma/ nopeus 2.
5. Ohjelman päätyttyä kaada vihannekset ja liha astiaan ja pidä lämpimänä.
6. Ota kulhosta keitinliemi talteen.

Hapanimeläkastike:

1. Mittaa kaikki aineet kulhoon.
    Aseta aika 4 min / 100 astetta/ nopeus 3- 4.
2. Kaada kastike kanavihannesten päälle ja herkuttele riisin tai kiinalaisten nuudeleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti